Language

15.3.2023

Juha Luokkalainen

Olen Juha Luokkalainen, Juha Knuuttilan Meta / Glue virtuaalitodellisuusympäristön avatar. Toimin tällä Indiana Jonesin kaupunkilaispoikaa muistuttavalla avatar-hahmollani sekä lehtorin että yksityisen palvelumuotoilijan roolissa virtuaalitodellisuuden eri toimintaympäristöissä siihen saakka, kun kohtuullisin kustannuksin ja ponnisteluin avattarestani on mahdollista luoda todellista minääni jäljittelevä digitaalinen kaksonen. Vai haluanko sittenkin jatkaa virtuaalitodellisuudessa ikinuorena ja kuolemattomana, viidakko- ja lännenseikkailujen 2000-luvun Clark Gablena?

Olen kiinnostunut kokeilemaan, kehittämään ja tutkimaan virtuaalitodellisuutta sosiaalisena oppimisympäristönä. Kokeilemme  Turun ammattikorkeakoulussa ja kansallisessa verkkotutkinto-verkosto hankkeessa virtuaalitodellisuuden hyödyntämistä sosionomi (AMK) tutkinnon opinnoissa. Valmistelemme myös Turun AMK:ssa yhdessä kahden muun ammattikorkeakoulun kanssa sosiaalityöntekijän ja -ohjaajan työn opiskeluun liittyvää hanketta vuosille 2024-2026.

Jos haluat kuulla lisää siitä, mitä kokeilemme ja kehitämme Turun ammattikorkeakoulun sosionomi (AMK) opiskelijoittemme kanssa Luokka 2026 projekteissa, liity sisäpiiriläiseksi FB-ryhmään Luokkalaiset.