TRANSLATE MY HOMEPAGE: You can translate my homepage into your own language under the tab titles.

Language

29.8.2017

Verkkoryhmän lähipäivä 2 - 29.8.2017

Omaa tekemistä, oppimista ja osaamista joutuu katsomaan verkkoneuvottelussa silmästä silmään


29.8.2017 on Turun ammattikorkeakoulun verkko-opinnot Psosvs17 ryhmän toinen opiskelupäivä. Tutustumista koulun järjestelmiin ja keskustelua mitä verkko-opiskelu vaatii.

Päivä päätteeksi kokoonnuimme Turku AMK Lemminkäisenkadun toimipisteen tiloihin. Puheita pidettiin, shampanjat kilisteltiin ja tervetulleeksi toivotettiin uudet nk. online-opiskelijat. Kansainvälisen kaupan englanninkielisen koulutusohjelman tradenomiopiskelijat, sekä sosionomi (AMK) ja medianomiopiskelijat. Rehtorin englanninkielinen avauspuhe ja viesti maailmalle oli selvä. "Tämä on päänavaus ja suunta Turun ammattikorkeakoulussa".

Huomenna keskiviikkona 30.8 treenaamme yhdessä verkkoneuvottelutoimintaa. Kohtaamme koulun tiloista käsin Skype verkkoneuvottelussa tietokoneen näytöllä. Koko 20 hengen ryhmänä, 10 hengen tuutorien ryhminä ja 5:n hengen opiskelutiimeinä. Myöhemmin myös henkilökohtaisissa keskusteluissa, kaksi ihmistä, opiskelijan ja opettajan rooleissa. Muistan nyt myös kokemukseni 10 hengen lastensuojelun pilottikurssilta, 5-10 vuoden takaa. Intensiteetin ja avoimuuden, mitä kaikkien tasa-arvoisessa verkkokohtaamisessa tapahtuu.

Itsekin alan tajuta, että nyt ihan oikeasti ja totaalisesti alamme katsoa tekemisiämme verkossa sekä oppimista ja osaamista tietokoneen näytöllä, yhdessä, silmästä silmään! #ESosionomi

Lue myös juttu verkkotutkinnoista Turkulainen-lehdessä