Juhanonline-chat opiskelijalle

Juhanonline-chat opiskelijalle
O N L I N E (klikkaa kuvaa)

Select Language

Hae tästä blogista

1.6.2019

SOCIALL.NET

Oma toiminta.

Osaamiseni

Oman osaamiseni ja kiinnostukseni keskiössä on yksilö- ja tiimivalmennus, sosiaalihuollon yrittäjyyden edistäminen sekä sosiaalihuollon oppimisympäristöjen ja digitaalisten palveluiden muotoilu. 
Tuotekehittäjän intohimoani olen päässyt toteuttamaan kolme vuosikymmentä pääasiassa lehtorina sosiaalialan koulutuksessa, ensin opistoasteella ja sen jälkeen ammattikorkeakoulussa. Olen yhdessä kollegoideni kanssa ollut mukana muotoilemassa työelämä-, verkko- ja tiimipohjaisia oppimisympäristöjä.
          Minulla on myös kokemusta kymmenen vuoden ajalta sosiaalipalveluiden tuottajien kanssa tehdyistä tietotekniikan ja digitalisaation kehittämiseen liittyvistä kokeiluista ja projekteista. Verkostonani ovat ja ovat edelleen varsinais-suomalaiset korkeakoulut, korkeakoulu-opiskelijat sekä digitalisaation kehittämisestä kiinnostuneet ammattilaiset. 
          Opetuksen digitalisaatiolla on annettavaa myös alkaneelle sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen digitalisoitumiselle. Siksi olen ammattinharjoittajana mukana erilaisissa "sote-digitalisaatio-, tuotekehittämisen- ja yrittäjyyden verkostoissa" sekä fasilitoimassa alaan liittyvää tutkimus- ja kehittämistyötäLue lisää osaamisestani.

Ota yhteyttä, niin kerron itsestäni ja yhteistyön mahdollisuuksistamme lisää.

Ota yhteyttä
----------

Palvelut
Tuotekehitys
Linkit

  Yrittäjyys!
  "The dream and will to found a private kingdom. The will to conquer and the joy of creating".
  (Joseph A. Schumpeter, 1883-1950)

  Osaaminen!
  "Oppimisketteryys, kriittinen ajattelu ja sosiaaliset taidot ovat työelämän tärkeimmät vaatimukset" (Riitta Lumme-Tuomala)


  Toimintaympäristön muutos ja maailma
  Vuca-maailma (
  Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguity - Haihtuva, epävarma, monimutkainen, moniselitteinen)