Language

6.6.2024

SVR Campus - jatkuva oppiminen virtuaalitodellisuudessa: ESR+ hankehaku 2025-2027:

4 ammattikorkeakoulu haluaa kehittää yhdessä sosiaalisessa virtuaalitodellisuudessa oppimista

Lapin ammattikorkeakoulu, LAB ammattikorkeakoulu, Turun ammattikorkeakoulu ja Vaasan ammattikorkeakoulu ovat jättäneet 3.6.2024 ESR+ hankehakemuksen. Ammattikorkeakoulut haluavat kehittää yhdessä sosiaalihuollon työelämäkumppanien, teknologia-asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa sosiaalista virtuaalitodellisuutta jatkuvan oppimisen simulaatio-oppimisympäristönä.

Verkkotutkintojen simulaatio-oppimisen kehittämistarve tunnistettiin vuonna 2021

Verkkotutkintojen ja verkko-oppimisen simulaatio-oppimisen tarve tunnistettiin seitsemän ammattikorkeakoulun eSosionomi-yhteistyössä. eSosionomi-yhteistyö oli osa Kansallista verkkotutkintoverkosto -hanketta 2021-2023 (Fone-hanke).

Kiitokset hankehakemuksemme virittäjinä ansaitsevat myös Fone-aikaiset kumppanimme ja sosionomi (AMK) kouluttaja-kollegamme Hämeen ammattikorkeakoulusta, Savonia ammattikorkeakoulusta, XAMK ammattikorkeakoulusta ja Diakonia-ammattikorkeakoulusta.

Turun ammattikorkeakoulun osuus innovaatioyhteistyössä on erityisesti jatkuvan oppimisen työelämälähtöinen muotoilu, pedagogiikka virtuaalitodellisuusoppimisessa ja VR-koulutukset ja-kokeilut.

Jäämme odottamaan mahdollisen rahoittajan arvioita kehittämissuunnitelmastamme.