TRANSLATE MY HOMEPAGE: You can translate my homepage into your own language under the tab titles.

Language

31.3.2017

Kutsun sinut mukaan kanssamme Fb-ryhmään - JuhanVerkosto

Tästä saat lisätietoa Turun ammattikorkeakoulun sosiaalialan työelämäpalveluista

1. HYVÄ TYÖELÄMÄKUMPPANINI  JA  VALMISTUNUT SOSIONOMI

JuhanVerkosto (avattu 12.5) on sosiaalipalvelujen piirissä työskenteleville yhteistyökumppaneilleni tarkoitettu suljettu ryhmä. Ryhmään kutsutaan tai ryhmän jäsen voi ehdottaa mukaan omasta verkostostaan niitä, jotka minut tunnistavat ja meillä on yhteistä historiaa opintojen tai työelämäsuhteiden kautta. Ryhmään kuuluminen ei edellytä FB-kaveruutta.

Varhaiskasvatusväkeä on myös mukana mikäli heillä on sosiaalialan koulutus.


Ryhmään ei kuulu Turun ammattikorkeakoulussa opiskelevia Sosionomi (AMK) opiskelijoita. Sosionomi (AMK) opiskelijoille ja opiskeluasioille tarkoitettuun ryhmään - JuhanInfo - voi liittyä myös Turun ammattikorkeakoulusta valmistuneita sosionomeja.

2. JUHANVERKOSTO ON ENSISIJAISESTI INFOKANAVA


JuhanVerkosto FB-ryhmä on henkilökohtainen ja epävirallinen informaatiokanava, jonka kautta autan työelämäkumppaneitani pysymään kartalla mitä työelämän näkökulmasta merkittävää Turun AMK:n Sosionomi (AMK) koulutuksessa, omassa työssäni ja työelämän yhteistyöverkostoissani tapahtuu.

3. MAHDOLLISUUS VERKOSTOITUA


Vaikka nk. "ristipölytys" on hyödyllistä, jokaisen verkostot aina keskittyvän esim. sosiaalihuollossa joidenkin palvelutehtävien ja palveluiden segmenttiin.

1. Lasten ja nuorten palvelut
2. Palvelut työikäisille
3. Ikäihmisten palvelut

Tämä ryhmä voi olla yksi kanava, jonka jäsenenä törmäätte vanhoihin yhteisiin tuttuihimme sekä löydätte uusia oman substanssialueenne ihmisiä. Toisaalta täällä myös on jäseniä yli tehtävärajojen, joten "laatikon" ulkopuolelle ja ulkopuolelta katsominenkin onnistuu.

4. SALAINEN RYHMÄ?


Olen pääsääntöisesti somessa kasvoillani ja avoimesti, sekä henkilönä että yhteisön jäsenenä. JuhanVerkosto FB-ryhmä on kuitenkin nk. salainen ryhmä.

Ryhmä ei tee kuitenkaan mitään salaista tai mikä ei kestä päivänvaloa.

Salainen ryhmä mahdollistaa kuitenkin tarvittaessa myös hankalempienkin kysymysten käsittelyn työelämästä ammattikorkeakoulun lehtorin suuntaan. Samoin rauhassa voi tuoda esiin myös työelämän haasteita, joissa me ammattikorkeakoulussa voisimme auttaa sosiaalihuollon ja sosiaalipalveluiden parissa toimivia.

Kaikki ryhmän jäsenet linkittyvän minun kauttani toisiinsa.

Tietosuoja ja yksityisyyskysymykset voivat olla joskus FB-ryhmään liittymisen esteenä. Siksi tässä ryhmässä ryhmäläisen tietosuoja ja yksityisyys ei ulospäin vaarannu. Ryhmän jäsenet, jäsenkoostumus tai sen toiminta ei näy yleisessä Facebookissa, toiset me opimme tuntemaan ainakin Facebookin julkisen profiilin tasolla. 


Tiedoksi: Facebookissa ryhmän yksityisyystaso näkyy aina ryhmän nimen alla.

6. MIKSI PERUSTAN FB-RYHMIÄ?


Kokemukseni perinteisiin kohtaamisten: harjoitteluissa, työelämäprojekteissa ja muualla yhteistön foorumeilla yhdistäminen virtuaaliverkostoihin on erittäin positiivinen. Ihmisten aikaan ja paikkaan sitomaton saavutettavuus virtuaalimaailmassa luo aivan uutta yhteisöllisyyttä, missä me vanhempi sukupolvi olemme keskimäärin esim. nuoria opiskelijoitani jäljessä. Yritetään siis pysyä mukana, oppia ja kokeilla. Mikä toimii, mikä ei! Käydään siitäkin keskustelua.

ILMOITA MINULLÄ KIINNOSTUKSESTASI LIITTYÄ JUHANVERKOSTO FB-RYHMÄÄN FACEBOOK-JULKISEN PROFIILINI KAUTTA VIESTILLÄ, NIIN LIITÄN SINUT RYHMÄÄN. 

Erotahan siitä voit koska tahansa.