Language

2.6.2014

Opiskelija - lähde mukaan ammattilaisten matkaan länsi-suomalaiseen hynvointiverkkoon

Facebook- ryhmän aloitusteksti alkukeväältä

"Lähde mukaan länsi-suomalaiseen hyvinvointiverkkoon! Olemme kokoamassa yhteen ihmisiä ja organisaatioita, jotka ovat kiinnostuneet sosiaalihuollon palveluihin liittyvästä tietotekniikasta ja sen kehittämisestä erityisesti Varsinais-Suomessa. Verkostoon ovat tervetulleita mm. sosiaalialalla toimivat työntekijät ja kehittäjät kunnista, järjestöistä ja yrityksistä. Tervetulleita mukaan ovat myös opiskelijat, opettajat ja tutkijat. Verkoston tarkoituksena on järjestää vähintään yksi tapaaminen vuonna 2014 tutustumisen ja intressien kartoittamisen merkeissä. Liittymällä tähän ryhmään ilmaiset kiinnostuksesi asiaan. Tervetuloa mukaan!"

Kesäkuun 2. päivä 2014

Tällä hetkellä ryhmässä on 14  jäsentä, sosiaali- ja terveusjohtajasta päiväkodinjohtajaan, tutkijasta yrittäjään. Edustamme kuitenkin pääasiassa vanhempaa sukupolvea. Koska teema on ajankohtainen ja tulevaisuuteen  suuntautunut, tarvitaan verkostoon "nuorempaakin" verta, eri  sosiaalipalvelujen asiakastyön kiinnostusalueilta.

Joten opiskelija ja nuori ammattilainen, lähdepä rohkeasti mukaan. Verkoston kautta uskomme syntyvän mm. opinnäytetyöideoita, hyödyllisiä suhteita asiasta kiinnostuneiden välillä ja tutustumismahdollisuuksia alan kehitykseen. Ryhmään liittyminen, mutta myös siitä eroaminen käy "napin painalluksella". Joten, Tervetuloa.

Kesäkuun alun terveisin

Juha ja koko muu nykyinen Facebookin verkkoryhmä

Liity mukaan Facebookin Länsi-Suomen hyvinvointiverkkoon.