TRANSLATE MY HOMEPAGE: You can translate my homepage into your own language under the tab titles.

Language

3.11.2023

@juhanmedia

@juhanmedia-sivulta löydät henkilökohtaiset sosiaalisen median kanavani ja mediasisältöni internetissä.

1. TURKU AMK 

1.1 Opiskelijan ohjaus

JuhanInfo on lehtorin oppimisympäristö ja tukisivu Turku AMK sosionomi (AMK) opiskelijalle.

1.2 Oppimateriaalit

EduSKY-Yrittäjähaastattelut
EduSKY-Yrittäjähaastattelut on
 lehtorin oppimisympäristö ja Turun ammattikorkeakoulun sosiaali- ja ja kasvatusalan yrittäjyysvalmennus 5 op (aikaisemmin jakso yrittäjyys hyvinvointipalveluissa). Linkistä löydät tekemiäni opintojakson oppimateriaalivideoita. Oppimateriaalit löytyvät YouTubesta.

1.3 Sosiaalinen media ja yhteydenpito

Instagramissa päivitän opettajan työhöni liittyviä asioita ja tapahtumia.

2. HENKILÖKOHTAISTA

Blogitekstini
Olen kirjoittanut blogia ja blogitekstejä vuodesta 2007 alkaen. Matkan varrella suurin osa blogiteksteistäni on koskenut digitalisaatiota ja verkko-opetusta. Olen myös blogiteksteissäni pohtinut paljon etätyötä, opettajan  tehtävien muutosta ja opetustyön digitalisaatiota. 

JuhanCreo on oppimisympäristö ja tiedotuskanava henkilökohtaiselle työelämäverkostolleni.

Ikääntyessä suku- ja suvun historia alkaa kiinnostaa. The Knuuttila Family -sivulta löytyy tällä hetkellä (5.11.2023) 3 Kanadan sukulaisiini liittyvää kirjoittusta porilaisessa Lakeus-lehdessä.

Olen ollut Twitterissä mukana vuodesta 2011 alkaen. Twitterissä teemojani ovat olleet @TurkuAMK #yhteiskunta #opetus #sosionomi #puhettasosiaalihuollosta #digisohu #digipeda #digitalisaatio #markkinointiviestintä #svrcampus2026.

3. POLITIIKKA

Puhetta sosiaalihuollosta ja politiikasta on nk. poliitikko-sivu Facebookissa. Jos asia kiinnostaa, tutustu mitä, missä ja milloin?