TRANSLATE MY HOMEPAGE: You can translate my homepage into your own language under the tab titles.

Language

3.4.2023

TH00CA59-3001 Sosiaali- ja kasvatusalan yrittäjyysvalmennus 5 - 5 op

Haluatko työstää unelmiasi tai löytää niitä työstäsi? Siihen sosiaali- ja terveysalan yrittäjyysvalmennus 5 op on sinulle oikea paikka. Syksyllä toteutetaan 1. kertaa Turku AMK sosionomi (AMK) tutkinnossa  Sosiaali- ja kasvatusalan yrittäjyysvalmennus 5 - 5 op. 

Sosiaali- ja kasvatusalan yrittäjyysvalmennus opintojakso sopii sekä "teoriassa" yrittäjyydestä kiinnostuneelle sekä omaa liiketoimintaa suunnittelevalle. Opintojakso sopii kaikille sosiaali- ja kasvatusalan yrittäjyydestä kiinnostuneille, koska jakson mikrokursseilla 1. ja 2. perehdytään myös sosiaali- ja kasvatusalaan palvelut ja tuote näkökulmasta. Opiskelun voi toteuttaa oman aikataulunsa mukaan 30.8.-20.12.2023, eikä opiskelu sisällä pakollisia aikaan ja paikkaan sidottuja tapaamisia. Opinnot voi tehdä 100% verkko-opintoina ja omaan tahtiin 4 kk;n aikana. Mikäli haluat ohjausta, työelämäkumppanuutta tai suorittaa jaksoa pari tai tiimityönä, sekin on myös mahdollista.

Opintojakso on ainutlaatuinen koko sosionomi (AMK) koulutuksessa Suomessa. Opintojakson oppimateriaalia ja yrittäjyysvalmennuksen vaihetta 2. kehitetään vuoden 2023 aikana yhteistyössä eri yritysten tukiorganisaatioiden kanssa. 

Voit ilmoittautua opintojaksolle 2.6.2023 alkaen Turun AMK Pepissä, josta löydät sen tunnuksella: TH00CA59-3001 Sosiaali- ja kasvatusalan yrittäjyysvalmennus 5 - 5 op. 

Ohessa ruudunkaappauskuvat opintojaksosta. Opintojaksokuvaus ja oheinen toteutussuunnitelma löytyy myös Sosionomi (AMK) opetussuunnitelmasta.

Klikkaa kuvia, niin saat näkyviin ne suurempana.