TRANSLATE MY HOMEPAGE: You can translate my homepage into your own language under the tab titles.

Language

16.6.2022

14.12.2022. Koululla ja verkossa

14.12.2022 Turun ammattikorkeakoulun sosiaali- ja kasvatusalan yksikkö järjestää  sosionomi (AMK) koulutuksen yhteistyöpäivän teemalla: Koululla ja verkossa.

Oppimisympäristöt ovat vuonna 2022 valtavassa murroksessa. Korona aika digitalisoi opetusta, rajut muutokset toimintaympäristössämme vie digitalisaation kehitystä edelleen eteenpäin. Emme voi enää kiistellä pelkästään siitä, kumpi on parempaa ja laadukkaampaa oppimista ja koulutusta - koululla vai verkossa. Meidän pitää laajentaa näkökulmaa. Oppimista tapahtuu digitaalisissa oppimisympäristöissä entistä vuorovaikutteisemmin, myös koululta, kouluun, verkosta ja verkkoon.

Keskiviikkona 14.12 ollaan tämän asian äärellä. Digitalisaation tuomaa muutosta pohditaan sekä oppimisympäristön että sosiaalihuollon palveluympäristön muutoksen näkökulmasta. 

Päivän aikana myös Turun tiedepuistossa opiskeleva opiskeluryhmä PSOSK21 ja ympäri Suomea hajautunut verkkotutkintoryhmä PSOSK21V  tekevät yhteistyötä ja jakavat opiskelu mm. tutkimus- ja kehittämishankkeissa tehtyjä kokemuksiaan hyödyntäen EduCityn Hybridityötilan suomia teknisiä mahdollisuuksia.  

Lue syksyllä lisää aihetunnisteella #koulullajaverkossa1412022