Language

28.4.2022

Facebook

Olen käyttänyt Facebookia monipuolisesti vuodesta 2007 alkaen. Minulla on palvelussa itse luomiani ryhmiä ja sivuja. Olen markkinoinut myös sivujani Facebookin markkinointityökaluja hyödyntäen. 

Oma Facebook-profiilini

Omalla Facebookin profiilillani minulla on 4.7.2022 172 henkilökohtaista kaveri. Facebookin kaveripiirini ei ole laaja, koska välineenä se on henkilökohtainen, omaa arkeani koskettava. Omalla henkilökohtaisella profiilillani, Facebookin nykytyylin "digitaalisella kaksosellani" on aina henkilökohtainen- tai sukulaissuhde jokaiseen kaveriini.

Puhetta sosiaalihuollosta profiili

Minulla on myös politiikkasivu Facebookissa. Perustin tilin syksyllä 2021, koska olin Keskusta aluevaaliehdokkaana tulevalle Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle. Jossain "mielenhäiriössä" lopetin kyseisen sivuni heti 23.1 aluevaalien jälkeen. Menetin tällöin noin 100-150 Puhetta sosiaalihuollosta sivuni seuraajaa, ihmistä. Jotkut heistä olivat mitä ilmeisemmin myös äänestäneet minua. 

30.4.2022 avasin uuden Puhetta sosiaalihuollosta sivuni, lähde nk. nollilta uudelleen liikkeelle. Puhetta sosiaalihuollosta sivulta löytyvät kolmen osan mikromuistelmani aluevaaliehdokkaan tieltäni. Löydät politiikko-sivuni Facebookista tästä.