YHTEYSTIEDOT
Tietoa minusta
Olen tavoitettavissa ma-pe klo 8-16. Poissaolot: 19.-28.2.2021.
Puh. 044-9074541
Email. etunimi.sukunimi@turkuamk.fi
Digikohtaamiset: Zoom - Itslearning - Some
Lähikohtaamiset: EduCityssä

Translate My Homepage

Hae tästä blogista

11.1.2021

Mikä piti tehdä toisin?

Siirry tästä takaisin apua opettajalle sivulle

Pedagogisten kehittäjien ja  konkariopettajien ajatuksia muutostarpeista ja teoista parempien oppimisympäristöjen muotoilemiseksi

Uudet pedagogiset ratkaisut aina epäilyttävät. Kaikki ei mene uraauurtavissa kokeiluissa heti nappiin, mutta ei asiat mene ihan nappiin myöskään perinteisissä tunnustetuissa opetus- ja opiskeluratkaisuissa.

Haluaisinkin olla omalta osaltani käynnistämässä vuoden 2021 aikana rehellistä, konstailematonta podcast- ja videoitujen haastatteluiden sarjaa, jossa keskustellaan erityisesti kokeneiden kehittäjäopettajien kanssa siitä, milllaisia haasteita uudet pedagogiset mallit ovat tuoneet opiskelijan ja opettajan arkeen ja miten opettaja on lähtenyt tästä "itsereflektion ja palauteturbulenssista" kohti uusia kehittyneempiä ratkaisuja, kohti parempaa valmentajuutta ja parempaa pedagogisten prosessien hallintaa. 

Tällä hetkellä sarjan työnimi on - Mikä piti tehdä toisin?. Palataan asiaan.

----------

Mikä piti tehdä toisin?

Tulossa ...

----------

Ohessa olen itse jäsentänyt eräitä omia pedagogisen kehittämisen prosesseja.

Noissa omissa materiaaleissa nuo pedagogiset  "kipupisteet" on kerrottuna minullakin vielä kovin niukasti.  Tuotan tänne myös omat tarinani: kokemukset, kasvut ja haasteet. Palataan myös minun osaltani niihin.

----------