Choose Your Language

4.2.2023

Puhetta Sosiaalihuollosta - Juhan politiikka

Arkijärjellä parempi Turku, yhteistyöllä oikeudenmukaisempi maailma.

1. Kuka olen Olen Juha Knuuttila. Parhaiten tutustut minuun kotisivultani http://www.juhaknuuttila.fi 2. Elämä on arvokasta, jos on arvot Jokaisella on arvonsa tai sitten on arvoton. Arvot ovat keskiössä ihmisen arjessa, tekemisessä, etiikassa, filosofiassa, uskonnossa ja politiikassa. Arvot ovat kaiken perustana, ne värittävät varmasti myös minunkin maailmaani. Osaa kavereistani arvokeskustelut henkilökohtaisella Facebook-sivullani ahdistaisi. Lisäksi jokaisella on myös oikeus yksityisyyteen, politiikassa toimivallakin. Siksi en halua henkilökohtaista Facebook-tiliäni valjastaa arvojen ja politiikan puhumiseen. 
Seuraa minua Puhetta Sosiaalihuollosta Facebook-sivullani 3. Puhetta sosiaalihuollosta Puhetta sosiaalihuollosta sivu on "kaikelle kansalle" avoin profiilini ja politiikka-sivuni Facebookissa. Sivun nimi lähti liikkeelle sosiaali- ja terveydenhuolto mullistaneesta sote-uudistuksesta, aluevaaleista ja roolistani työelämässä. Eli kun sivullani mennään pintaa syvemmälle, keskiössä on sosiaalihuolto sosiaali- ja terveysjärjestelmässä, toiminta-alueeseen liittyvien asioiden esiin tuominen, niistä kertominen ja puhuminen.
Seuraa minua Puhetta Sosiaalihuollosta Facebook-sivullani 4. Politiikka-sivustani Olen lähtenyt näkyvästi politiikkaan vasta varttuneella iällä. Olin aluevaaliehdokkaan kevään 2022 vaaleissa, teemalla Puhetta sosiaalihuollosta. Olen kiitollinen jokaisesta äänestä jonka sain. Koska sekä puolue että jokunen varsinaissuomalainen antoi minulle luottamuksensa, päätin että on syytä ja myös velvollisuuteni palata takaisin mukaan politiikan kentälle sekä Facebookiin poliitikkona. Hölmö kun olin, lakkautin verkon punamultamies-sivuni ja menetin kaikki aluevaaliaikaiset seuraajani. Uusi startti otettiin siis 30.4.2022.
Seuraa minua Puhetta Sosiaalihuollosta Facebook-sivullani 5. Aluevaalit, politiikka, arvot ja yhteiskunta Olen päivittänyt Puhetta sosiaalihuollosta sivulleni toukokuussa 2022 aluevaaleihin liittyviä muutamia muistojani kolmen kirjoituksen verran. Vaikka en olekaan tällä hetkellä mukana Varsinais-Suomen hyvinvointialueen luottamustehtävissä, seuraan ahkerasti Varsinais-Suomen hyvinvointialueen kehittymistä omasta Keskustalaisesta arvomaailmastani ja sosiaalihuollon ammatillisista lähtökohdistani käsin. Aika ajoin kirjoitan jotain muutakin itseäni ja muita pieniä ihmisiä (älä siis luule olevasti korvaamaton) lähellä olevista asioista: yhteiskunnasta, vallasta ja politiikasta.
Seuraa minua Puhetta Sosiaalihuollosta Facebook-sivullani 6. Mukana Keskustan toiminnassa 2023- Turun Keskustan kunnallisjärjestön hallituksen jäsen. 2023 Turun Keskustan eduskuntavaalikampanjatiimin jäsen. 2022- Turun Seudun Keskustan hallituksen jäsen, hallituksen varapuheenjohtaja 2023. 2017, 2021 ja 2023 Vaalilautakunnan jäsen Turussa.
Seuraa minua Puhetta Sosiaalihuollosta Facebook-sivullani