TRANSLATE MY BLOG: You can translate my blog into your own language under the tab titles

Language

Hae tästä blogista

14.1.2023

Kiinnostaisiko ottaa ilmainen Google Blogger mukaan opetukseen tai opettajan viestintäkanavaksi?

Hei

Olet nyt henkilökohtaisessa oppimisympäristössäni, juhaknuuttila.fi. Oppimisympäristöni on toteutettu Googlen Blogger työkaluilla.

Olen käyttänyt Google Bloggeria omana henkilökohtaisena opettajan viestintäkanavanani yli 15 vuotta. Koen edelleen sen parhaaksi (helppokäyttöisyys, nopeus, yhteensopivuus ja monipuolisuus) mahdolliseksi välineeksi omassa viestinnässäni modernien Facebookin ja Twitter rinnalla. Haluatko kuulla miksi?

Tutustu bloggeriin selailemalla blogiani. Jos haluat tai haluatte kuulla oman tarinani bloggerin ja sosiaalisen median käytöstä opettajana ja opetustyössä, ota yhteyttä. Keskustellaan tarpeistasi. Jätän mielelläni tarjouksen verkkokohtaamisesta ja tukipalvelusta asian tiimoilta. Ota yhteyttä.

Ohessa Tiina Moisander kertoo Google Bloggerin käytöstä opettajan työssä.

 

Jos blogger kiinnostaa, asiasta löytyy YouTubesta myös lisää esittely- ja opetusvideoita. Ohessa linkki Googlen Blogger esittelysivulle.

https://www.blogger.com/about/?bpli=1

PS. Olen vahvasti mukana verkko-opetuksen kehittämisessä Suomen ammattikorkeakouluyhteisössä ja sosiaalialan koulutuksessa. Näistä asioista löydät lisätietoja myös tutkailemalla tätä juhaknuuttila.fi sivustoani.