YHTEYSTIEDOT
Tietoa minusta
Olen tavoitettavissa ma-pe klo 8-16. Poissaolot: 19.-28.2.2021.
Puh. 044-9074541
Email. etunimi.sukunimi@turkuamk.fi
Digikohtaamiset: Zoom - Itslearning - Some
Lähikohtaamiset: EduCityssä

Translate My Homepage

Hae tästä blogista

1.2.2021

OTA YHTEYTTÄ

Hei

Tehtäväni on tukea ja auttaa opiskelijaa ja työelämäkumppania sosiaaliala ammattikorkeakoulussa opiskeluun ja työelämäyhteistyöhön liittyvissä asioissa. Saat minulta sähköpostivastauksen 1-2 arkipäivän aikana, puhelimitse jo saman päivän aikana.

-----
Mikäli haluat vastausta minulta 1-2 vrk sisällä
Laita minulle sähköpostia  os. etunimi.sukunimi(at)turkuamk.fi. 
Mikäli asia koskee meneillään olevaa kurssiani, jätä viesti Itslearning-viestinä (Eli maanantain viestiin saat vastausta viimeistään keskiviikkona, perjantain viestiin viimeistään seuraavana tiistaina).
Ps. Ihan muistutukseksi. Sähköposti ei ole minulle siis pikaviestikanava. 

Apua kiireellisissä eli alle 24t asioissa:
Ole hyvä, soita tai lähetä minulle teksti  p. 044-9074 541. Soitan aina takaisin.
Esim. tapaamistemme peruuntumiset, opetuksen poissaolot ja sähköiseen tenttiin liittyvät ongelmat.

HUOM. Katso blogin vasemmasta yläkulmasta töistä poissaoloni.
-----

Opiskelija

Jokaisen blogisivuni vasemmasta ylänurkasta löydät yhteystietoni ja milloin olen läsnä lehtorin töissä. Poissaolotieto tarkoittaa, että olen lomalla tai työajan lyhennysvapaalla ja mainittuna ajankohtana tai aikavälillä minua ei tavoita työpaikan sähköpostin tai työpuhelimen kautta. Työpäivinä reagoin sähköpostiisi 1-2 arkipäivän kuluessa (huom. poissaolojaksot) . Alle 24t asioissa soita minulle p. 044-9074 541. Laita viestiä, jos tämä lupaus ei toimi. Opiskelijalle sivulta löydät opetukseen ja opiskelijan ohjaukseen liittyvät linkkini.

Työelämälle

Jokaisen blogisivuni vasemmasta ylänurkasta löydät yhteystietoni ja milloin olen läsnä lehtorin töissä. Poissaolotieto tarkoittaa, että olen lomalla tai työajan lyhennysvapaalla ja mainittuna ajankohtana tai aikavälillä minua ei tavoita työpaikan sähköpostin tai työpuhelimen kautta. Työpäivinä reagoin sähköpostiisi 1-2 arkipäivän kuluessa (huom. poissaolojaksot) . Alle 24t asioissa, soita minulle p. 044-9074 541. Laita viestiä, jos tämä lupaus ei toimi. Työelämälle sivulta löydät työelämäyhteistyöhöni liittyvät linkkini.