Hae tästä blogista


Juha Knuuttila

2.3.2020

PALVELUT TYÖELÄMÄLLE

Sosiaalisen median työelämän FB-ryhmäni: 16CA, JuhanCreo


Turku AMK Palvelut

Hyvä työelämäkumppani. Tutustu Turun ammattikorkeakoulun Terveys- ja hyvinvointi tulosalueen työelämäpalveluihin ja jätä yhteistyötarjous tai yhteydenottopyyntö.
Oma työelämäyhteistyöni

1 Toimin Sosionomi (AMK) opiskelijoiden harjoittelun ohjaajana

Kupittaan # Risteysasema - Sosiaalialan kohtaamisia Kupittaalla

Kupittaan#Risteysasema on Turun ammattikorkeakoulun sosiaali- ja kasvatusalan yrittäjyyden oppimisympäristö. Tuotan ympäristöön yhdessä yrittäjyys hyvinvointipalveluissa opintojakson muiden opettajien kanssa Sosiaalialan Kohtaamisia Kupittaalla: videoita, podcasteja ja työelämätapaamisia Kupittaan Kampuksella. Tutustu.

3 Autan sinua mielelläni työelämäyhteistyön käynnistämisessä

Tarvitseeko organisaatiosi tai työpaikkasi apua työmenetelmien kehittämiseen, selvitystöihin, digitalisaation parempaan hyödyntämiseen tai vaikka markkinointiviestintään? 

Itselläni on 15 vuoden kokemus Turun ammattikorkeakoulun sosionomi (AMK) työelämäpalveluista. Autan mielelläni myös yksityisesti työpaikkaasi kehittämistarpeiden kartoittamisessa ja ideoinneissa ja korkeakouluyhteistyön muotoilussa. 

Ota yhteyttäLisätietoja omista Turun AMK:n työelämän yhteistyöprojekteistani sekä kehittämistyöstäni löydät sivulta kehittäjälle