Juhanonline-chat opiskelijalle

Juhanonline-chat opiskelijalle
O N L I N E (klikkaa kuvaa)

Select Language

Hae tästä blogista

1.4.2019

MINÄ

Oma toiminta.

Juhaknuuttila.fi-sivusto on virtuaalinen työ- ja  oppimisympäristöni. Seuraavaksi kerron lyhyesti virtuaalityöhuoneestani sekä itsestäni.


Virtuaalityöhuone


Juhaknuuttila.fi on henkilökohtainen internetin domain-osoitteeni. Osoite on internet-maailmasta hankkimani ja ostamani "digitaalinen sosiaaliturvatunnus". Tunnuksen takaa löytyy "digitaalinen minä", blogini, kotisivuni tai virtuaalityöhuoneeni, miksi sitä haluammekaan kutsua. Virtuaalityöhuoneeni on toteutettu hyödyntämällä ilmaista Google Bloggeria eli blogityökalua. 

Minä

Olen 58-vuotias turkulainen mies, puoliso, isä ja isoisä. Kuuntelen, ajattelen, puhun, luen, kirjoitan ja teen. Olen myös dreamer, cityfarmarilehtori ja tuotekehittäjä.


  Lehtorina Turun ammattikorkeakoulussa

  Toimin lehtorina (80%) Turun ammattikorkeakoulun Terveys ja hyvinvointi tulosalueen sosiaali- ja kasvatusalan yksikössä ja Sosionomi (AMK) koulutuksessa. Lehtorin työhöni liittyvät asiat löydät välilehdiltä opetus ja aluekehitys


  Koulutukseltani olen valtiotieteen maisteri (VTM), laillistettu sosiaalityöntekijä, opettaja (opettajan pedagogiset opinnot) ja tuotekehittäjä (tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto). Sosiaali- ja terveydenhuollon osaamisalueenani ovat sosiaalihuolto ja sosiaalipalvelut. Erityisiä osaamiseni, tutkimuksen ja kiinnostukseni alueita ovat: digitalisaatio sosiaali- ja terveydenhuollossa, oppimisympäristöjen kehittäminen, sosiaalialan yrittäjyys sekä ja varsinais-suomalainen sosiaali- ja terveysalan työ.  Yhteydenottokanavana Turun ammattikorkeakoulun asioissa suosittelen sähköpostia ja puhelinta. Teen ammattikorkeakoulun lehtorina 80% työaikaa, joten en ole joka päivä (enkä muutenkaan 24/7) tavoitettavissa.


  Opettajan työssä olen lopettanut luennoinnin ja siirtänyt tekemiseni ja kiinnostukseni opiskelijatiimien ja -yksilöiden oppimisen varmistamiseen ja tukemiseen. Valmentavan opettajan tietä on nyt takana 5 vuotta. Matka jatkuu. Toinen lehtorina minulle ominainen asia on "digitaalinen opettajuus", opiskelu, oppiminen ja digitaalisten oppimisympäristöjen kehittäminen. Tulevaisuuden oppiminen on "hybridioppimista hybridioppimisympäristöissä". Tällöin hyödynnetään ja otetaan käyttöön "lihallisen ja digitaalisen oppimisen ja kohtaamisen" kaikkein kilpailukykyisimmät piirteet. Tästä teemasta jaksan keskustella kanssasi vaikka 24/7, joten tervetuloa dialogiin.


  Webinaaritallenne:

  Webinaaritallenne Turun AMK:n verkkotutkinnoista 21.8.2019. Olen mukana kertomassa Sosionomi (AMK) verkkotutkinnosta.


  Talk-podcast:

  Muuta


  Toimin harrastusluonteisesti ammatinharjoittajana verkko-opetukseen ja sosiaalihuollon digitalisaatioon liittyvissä projekteissa. Kirjoitan ja reflektoin ajatuksiani mm. digitalisaatiosta, verkko-oppimisesta myös blogikirjoituksissa ja Twitterissä.

  Olen myös maa- ja metsätalousyhtymän jäsen. 


  Olen Turun yliopistosta valmistunut valtiotieteiden maisteri, joten puolue-, sosiaali- talous- ja kulttuuripolitiikka ovat lähellä, ja saatan niistä myös blogissakin kirjoittaa. 


  Harrastan liikuntaa: juoksua, sählyä ja sulkapalloa. Luen, pidän päiväkirjaa, valokuvaan ja tee pikkuremppaa. Erityisen lähellä minua ovat maa- ja metsätalous, puutarhanhoito sekä tietotekniikka ja sen soveltaminen arjen tukena ja helpottamiseksi.  Entisenä jääkiekon "puulaakiharrastajana" olen penkkiurheilijana edelleen jääkiekon suurkuluttaja.  


  Henkilökohtaisissa yhteydenotoissa soittele tai laita viestiä 24/7 periaatteella somen kautta (henkilökohtaista sähköpostia en anna täällä tekoälyn, roskapostin ja "someveijareiden" takia).  


  Oma osaamiseni