Translate the blog into your language

Hae tästä blogista


AJANKOHTAISTA: Palaan AMK-töihin 10.8. Palataan silloin asiaan. Lue lisää klikkaamalla kuvaan.

1.4.2019

MINÄ

Olen Juha Knuuttila. Toimin lehtorina (80%) Turun ammattikorkeakoulun Terveys ja hyvinvointi tulosalueen sosiaali- ja kasvatusalan yksikössä ja Sosionomi (AMK) koulutuksessa. Sivutoimisesti olen mukana kehittämässä digitaalista oppimista sekä digipalveluita sosiaalihuollossa. Sydäntä lähellä #soteyrittäjyys sekä e-oppimisympäristöjen ja -palveluiden muotoilu  #esosionomi #digisosiaalityö. 

----
MITEN TAVOITAT MINUT? ELI POISSAOLOT LEHTORIN TYÖSTÄ 
Lehtorina: Olen poissa työtehtävistä 5.6.-9.8.2020. Tavoitettavissa taas 10.8 alkaen.
Yksityisasioissa: Tavoitat minut 24/7 sosiaalisesta mediasta sekä tietty maililla ja puhelimitse. Hyvää kesää. 
Yhteydenottokanavana Turun ammattikorkeakoulun asioissa suosittelen sähköpostia ja puhelinta. Teen ammattikorkeakoulun lehtorina 80% työaikaa, joten en ole joka päivä (enkä muutenkaan 24/7) tavoitettavissa.
----
Koulutukseni

Koulutukseltani olen valtiotieteen maisteri (VTM 1989), laillistettu sosiaalityöntekijä, opettaja (opettajan pedagogiset opinnot 1995) ja tuotekehittäjä (tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto 2013). Opiskelen myös Itä-Suomen yliopistossa sosiaali- ja terveydenhuollon maisteriohjelmassa (tavoitteena terveystieteiden maisteri-tutkinto). Muusta osaamisestani tietoa linkistä oma osaamiseni.

Osaamisalueeni

Sosiaali- ja terveydenhuollon osaamisalueenani ovat sosiaalihuolto ja sosiaalipalvelut. Erityisiä osaamiseni, tutkimuksen ja kiinnostukseni alueita ovat: digitalisaatio sosiaali- ja terveydenhuollossa, oppimisympäristöjen kehittäminen, sosiaalialan yrittäjyys sekä ja varsinais-suomalainen sosiaali- ja terveysalan työ.  

Valmentaja ja verkko-opettaja
Opettajan työssä olen lopettanut luennoinnin ja siirtänyt tekemiseni ja kiinnostukseni opiskelijatiimien ja -yksilöiden oppimisen varmistamiseen ja tukemiseen. Valmentavan opettajan tietä on nyt takana 5 vuotta. Matka jatkuu. Toinen lehtorina minulle ominainen asia on "digitaalinen opettajuus", opiskelu, oppiminen ja digitaalisten oppimisympäristöjen kehittäminen. Tätä työtä olen tehnyt vuodesta 1998 alkaen.

Matkalla Hybridi-oppimisen maailmaan.

Tulevaisuuden oppiminen on "hybridioppimista hybridioppimisympäristöissä". Tällöin hyödynnetään ja otetaan käyttöön "lihallisen ja digitaalisen oppimisen ja kohtaamisen" kaikkein kilpailukykyisimmät piirteet. Tästä teemasta jaksan keskustella kanssasi vaikka 24/7, joten tervetuloa dialogiin.

Katso ja kuuntele lisää opetustyöstäni

Zoom webinaaritallenne Turun AMK:n verkkotutkinnoista 21.8.2019. Kerron videolla Sosionomi (AMK) verkkotutkinnosta.Opiskelijani Marion Routti kertoo omia näkemyksiään Turku AMK Sosionomi (AMK) verkkotutkinto-opiskelusta
Seuraavaksi jotain yksityisestä minästäni.

Olen 58-vuotias turkulainen mies, puoliso, isä ja isoisä.

Toimin harrastusluonteisesti ammatinharjoittajana verkko-opetukseen ja sosiaalihuollon digitalisaatioon liittyvissä projekteissa. Kirjoitan ja reflektoin ajatuksiani mm. digitalisaatiosta ja verkko-oppimisesta  blogikirjoituksissa ja Twitterissä

Olen maa- ja metsätalousyhtymän jäsen. 

Olen Turun yliopistosta valmistunut valtiotieteiden maisteri, joten puolue-, sosiaali- talous- ja kulttuuripolitiikka ovat lähellä, ja kirjoitan niistä myös blogissakin. 


Harrastan liikuntaa: juoksua, sählyä ja sulkapalloa. Luen, pidän päiväkirjaa, valokuvaan ja tee pikkuremppaa. Erityisen lähellä minua ovat maa- ja metsätalous, puutarhanhoito sekä tietotekniikka ja sen soveltaminen arjen tukena ja helpottamiseksi.  Entisenä jääkiekon "puulaakiharrastajana" olen penkkiurheilijana edelleen jääkiekon suurkuluttaja.  


Henkilökohtaisissa yhteydenotoissa soittele 040-7475414 tai laita viestiä 24/7 periaatteella somen kautta (henkilökohtaista sähköpostia en anna täällä tekoälyn, roskapostin ja "someveijareiden" takia).  


Oma osaamiseni