Turku AMK POISSAOLOT: 1.-5.4. Tavattavissa taas 6.4 klo 8.15 alkaen.
Soita minulle 044-9074541 (jos en vastaa, jätä tekstiviesti) ma-pe klo 8-16.
Lähetä sähköposti: etunimi.sukunimi@turkuamk.fi. Vastaan viimeistään kahden arkipäivän aikana.

Translate My Homepage

Hae tästä blogista

13.12.2020

Toimin lehtorina Turun ammattikorkeakoulussa

Olen Juha Knuuttila. Toimin lehtorina Turun ammattikorkeakoulun Terveys ja hyvinvointi tulosalueen sosiaali- ja kasvatusalan yksikössä ja Sosionomi (AMK) koulutuksessa


Koulutukseni

Koulutukseltani olen valtiotieteen maisteri (VTM 1989), laillistettu sosiaalityöntekijä, opettaja (opettajan pedagogiset opinnot 1995) ja tuotekehittäjä (tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto 2013). Muusta osaamisestani tietoa linkistä oma osaamiseni.

Osaamis- ja kiinnostusalueeni

Sosiaali- ja terveydenhuollon osaamisalueenani ovat sosiaalihuolto ja sosiaalipalvelut. Opetuksen, tutkimuksen ja kiinnostukseni alueita ovat: 
varsinais-suomalainen sosiaalihuolto ja sosiaalipalvelutsuunnitelmallinen asiakastyö ja palveluohjauskunta sosiaalihuollon palveluiden järjestäjänä, sosiaalihuollon yrittäjyys, digitaalisten oppimisympäristöjen kehittäminen ja digitaalinen sosiaali- ja terveydenhuollossa.

Valmentaja ja verkko-opettaja
Opettajan työssä olen lopettanut luennoinnin ja siirtänyt tekemiseni ja kiinnostukseni opiskelijatiimien ja -yksilöiden oppimisen varmistamiseen ja tukemiseen. Valmentavan opettajan tietä on nyt takana 5 vuotta. Matka jatkuu. Toinen lehtorina minulle ominainen asia on "digitaalinen opettajuus", opiskelu, oppiminen ja digitaalisten oppimisympäristöjen kehittäminen. Tätä työtä olen tehnyt vuodesta 1998 alkaen.