L E H T O R I > T Y Ö V A P A A L L A : PERJANTAINA 15.10
Translate this blog into your own language. Choose your native language from the google translate menu above.

13.12.2020

Toimin lehtorina Turun AMK:ssa


Hei

Olen Juha Knuuttila. Toimin lehtorina Turun ammattikorkeakoulussaTerveys ja hyvinvointi tulosalueella sosiaali- ja kasvatusalan yksikössä ja Sosionomi (AMK) koulutuksessa.  ( AMK henkilökorttitiedot - Omakuva).

Koulutus

Koulutukseltani olen valtiotieteen maisteri (VTM 1989), laillistettu sosiaalityöntekijä, opettaja (opettajan pedagogiset opinnot 1995) ja tuotekehittäjä (tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto 2013). Olen suorittanut Kuopion Yliopistossa sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmät 20 ov opintokokonaisuuden vuonna 2004. Vuodesta 2004 alkaen olen suorittanut opintoja Itä-Suomen yliopistossa.

Osaamisalueeni

Sosiaali- ja terveydenhuollon osaamisalueenani ovat sosiaalihuolto ja sosiaalipalvelut. Opetuksen, tutkimuksen ja kiinnostukseni alueita ovat: varsinais-suomalainen sosiaalihuolto ja sosiaalipalvelutsuunnitelmallinen asiakastyö ja palveluohjauskunta sosiaalihuollon palveluiden järjestäjänä, sosiaalihuollon yrittäjyys, digitaalisten oppimisympäristöjen kehittäminen ja digitaalinen sosiaali- ja terveydenhuollossa.

Muusta osaamisestani tietoa linkistä oma osaamiseni.

Toimin opettaja-valmentajana

Opettajan työssä olen lopettanut luennoinnin ja siirtänyt tekemiseni ja kiinnostukseni opiskelijatiimien ja -yksilöiden oppimisen varmistamiseen ja tukemiseen. Valmentavan opettajan tietä on nyt takana 6 vuotta. Matka jatkuu.

Asiasta lisää :
Verkko-opettaja

Toinen lehtorina minulle ominainen asia on "digitaalinen opettajuus", opiskelu, oppiminen ja digitaalisten oppimisympäristöjen kehittäminen. Tätä työtä olen tehnyt vuodesta 1998 alkaen.

Asiasta lisää: